Raw Taart Perzik

Raw Taart Perzik

Raw Taart Perzik

  • Benodigdheden voor de bodem:
  • 200 gram gemengde ongezouten noten cranberry mix (action)
  • 1 theelepel karamel poeder (van beekum specerijen)
  • 1 eetlepel gesmolten kokosolie
  • Voor de gele laag:
  • 5 gelatine blaadjes (of voor vegan agar agar)
  • 3x grote perzik
  • Meng de ingrediĆ«nten voor de bodem in je keukenmachine goed fijn!
  • Bekleed een bakblik van 18 cm met bakpapier en stort het bodemmengsel hier in.
  • Druk de bodem goed aan met een lepel.
  • Leg de gelatine blaadjes in koud water te weken.
  • Doe in de blender 3 perzikken en een beetje water, pureer dit fijn.
  • Doe nu de perzikmousse in een steelpannetje en warm langzaam op.
  • Knijp de gelatine blaadjes uit en voeg deze toe aan de warme perzik in het pannetje.
  • Haal de pan direct van het vuur en stort het mengsel van gelatine en perzik op de bodem.
  • Zet de taart in de vriezer, na 30 minuten is hij perfect.
  • Let op! Als je de taart wilt eten, snijd dan een stukje bevroren af en leg de rest weer terug.
  • Het bevroren stukje even op temperatuur laten komen is wel het lekkerste.
https://gezondedutchies.nl/recepten/tussendoortjes/raw-taart-perzik/