Pannenkoekbeslag

Fruit Pannenkoek

Fruit Pannenkoek

  • 1 ei
  • 2 el gesmolten roomboter
  • 1 tl vanille extract
  • 200 ml amandelmelk
  • 150 gr speltbloem
  • 1,5 tl bakpoeder
  • 1 tl zout
  • 1 tl kaneel
  • Zeef de bloem eerst even in een kom, dit soort voor luchtig beslag.
  • Doe hier ook de bakpoeder, kaneel en zout bij.
  • Mix dan eerst de amandelmelk, gesmolten boter, vanille extract en het ei samen tot een geheel.
  • Voeg nu droge ingrediĆ«nten toe en mix tot een beslag.
  • Kijk even goed of het niet te dun of te dik is, je moet er vrij doorheen kunnen roeren, maar niet waterig zijn.
  • Dan is je beslag goed.
  • Hier kun je nu zoals bekend pannenkoeken van bakken, bak ze in kokosolie in de pan.
  • Ze kunnen lekker dun gebakken worden. Serveer ze met vers fruit.
  • Tip: Je kunt ook eerst schijven appel door het beslag halen en ze dan bakken!
  • Handig om al een dag van te voren klaar te maken en volgende dag mee naar school of werk te nemen.
https://gezondedutchies.nl/recepten/tussendoortjes/pannenkoekbeslag/

Bakproducten vind je ook in onze webshop!