Kip Mango Hapje

Kip Mango Hapje

Kip Mango Hapje

  • 150 gr gerookte kip stuk
  • 1 rijpe mango in blokjes gesneden
  • 100 ml magere yoghurt
  • 2 limoenen (sap van)
  • 1 el kerriepoeder
  • 3 el gesneden bosui
  • 1 el honing of iets meer naar smaak
  • Voor ongeveer 15-20 stuks.
  • De gerookte kip en mango zo goed mogelijk in gelijke blokjes snijden.
  • Maak een dipje van de magere yoghurt met het limoensap, kerriepoeder, gesneden bosui en de honing. Proef vooral of het naar jouw smaak is. De bosui geeft wat pit en de yoghurt is wat zuur. Dus zoek met de honing naar de juiste balans.
  • Neem nu cocktailprikkers. Druk hier een blokje kip en mango aan. Dipje eroverheen en klaar!
  • Je kunt de prikkers ook rechtop in een glas of schaaltje zetten met dipsaus erin.
https://gezondedutchies.nl/recepten/tussendoortjes/kip-mango-hapje/