Banaanbrood

Banaanbrood

Banaanbrood

  • 100 gr rijstmeel
  • 50 gr havermout
  • 2 tl bakpoeder
  • 1 tl kaneelpoeder
  • 1 snufje zeezout
  • 1 el zonnebloem honing van Lekkerhoning.nl
  • 3 eieren
  • 100 gr kokosolie (gesmolten)
  • 2 rijpe bananen
  • Verwarm de oven voor op 185 graden.
  • Doe alle ingrediĆ«nten in de keukenmachine en meng dit tot een gladde massa, je beslag is nu klaar. Bekleed je cakeblik met bakpapier en vul daarna het cakeblik met het beslag.
  • Je bakt het banaanbrood in 35 minuten af. Eerlijk is eerlijk het komt dichtbij cake, dus de kids worden hier wel weer blij van in hun broodtrommel. In het beslag zit al honing, wil je er echt een feestje van maken dan decoreer je een plakje met wat extra honing van www.lekkerhoning.nl.
https://gezondedutchies.nl/recepten/tussendoortjes/banaanbrood/