Suikervrije Apple Crumble

Suikervrije Apple Crumble

Suikervrije Apple Crumble

  • 100 gr roomboter
  • 100 gr havermout
  • 50 gr amandelmeel
  • 4 appels
  • Kaneel
  • Evt honing bij het serveren
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd nu de appels in kleine stukjes.
  • Doe in een schaal de gesmolten boter, havermout en amandelmeel.
  • Kneed dit mengsel met de hand door elkaar.
  • Vet nu een ovenschaal in en doe de stukjes appel er in.
  • Strooi wat kaneel over de appels en verdeel met de hand het verslagje over de appel.
  • Het is de bedoeling dat je dit er boven verkruimeld en grof verdeeld.  
  • Zet voor 20 minuten de oven in en klaar!
  • Ben je toch wat meer van de zoet, dan kun je een theelepel honing na het bakken erover heen serveren.
  • Natuurlijk kan je het ook met ijs, kwark of yoghurt serveren.
  • Eetsmakelijk !
https://gezondedutchies.nl/recepten/ontbijt-lunch/suikervrije-apple-crumble/