Rode Bietenwrap Hartig

Rode Bietenwrap Hartig

Yield: 2-3

Rode Bietenwrap Hartig

  • 100 gr boekweitmeel
  • 2 eieren
  • 250 ml water of amandelmelk
  • 1 gekookte rode biet
  • Peper en zout
  • Olijf- of kokosolie om in te bakken
  • Rucola
  • Kastanje champignons
  • Dressing:
  • 2 el kwark
  • 1 tl citroensap
  • 1 el honing
  • 1 handje verse bieslook
  • Maak beslag voor de wrap door de boekweitmeel, water, eieren en de biet te mixen in een keukenmachine.
  • Wanner het beslag mooi glad is verhit je een koekenpan op het vuur en bak je in een beetje olie mooie ronde wraps om en om gaar.
  • Ondertussen snijd je de champignons in plakken, roerbak deze met zout en peper beetgaar in een andere pan, of doe dit als je klaar bent met de wraps bakken.
  • De dressing maak je door de ingrediĆ«nten samen in een kommetje te roeren. Breng ook op smaak met wat zout en/of peper.
  • Vul de wraps nu met wat rucola en champignons en de dressing.
https://gezondedutchies.nl/recepten/diner/rode-bietenwrap-hartig/