Curry Madras

Curry Madras

Curry Madras

  • 4 personen
  • 350-400gr kipfilet
  • 150 gr champignons
  • 1 zoete punt paprika rood
  • 1 broccoli
  • 1-2 el curry madras kruiden (potje van Jonnie de Boer)
  • Kokosmelk 100 ml
  • Zilvervliesrijst met spelt van Lassie
  • Zout naar smaak
  • Olie om in te bakken
  • Snijd eerst de kipfilet in kleine blokjes.
  • Zet dan een pan water op en kook de rijst volgens de instructies op de verpakking.
  • Snijd groenten in kleine stukjes of partjes.
  • Zet nu nog een pan op het vuur en kook de broccoli roosjes kort in heet water, bijtgaar!
  • Neem een wok of grote koekenpan en verhit wat olie (kokos-of olijfolie).
  • Bak de kipfilet gaar.
  • Voeg de groenten toe, wacht even met de broccoli.
  • Nu de curry madras kruiden in de pan met kipfilet strooien en kokosmelk toevoegen.
  • Rustig roeren en vuur laag houden.
  • Wanneer alles bijna klaar is roer je de broccoli nog even in de saus met kip en groenten mee.
  • Serveer met wat kroepoek.
https://gezondedutchies.nl/recepten/diner/curry-madras/