Courgette Pasta

Courgette Pasta

Yield: 4

Courgette Pasta

  • Voor 4 personen:
  • 2 courgettes of pak kant en klare courgetti uit de koeling van de supermarkt
  • 1 ui
  • 300-500 gr roerbakmix macaroni groente of zelf een mix van groenten snijden
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 tl kurkuma
  • 6 tomaten
  • basilicum
  • peper en zout
  • olijfolie
  • 400 gr rundergehakt
  • parmezaanse kaas geraspt
  • De saus:
  • Mix 6 tomaten, 6 blaadjes basilicum, wat Italiaanse kruiden, olijfolie en 2 teentjes knoflook in de keukenmachine tot een gladde saus.
  • Rul nu het gehakt met wat peper en zout gaar in de wok en voeg de tomatensaus toe!
  • De pasta:
  • Was de courgettes en schaaf er dunne sliertjes van of gebruik de kant en klare courgette.
  • Snipper een uitje en hak 1 teentje knoflook fijn, fruit dit aan in wat olijfolie en voeg 1 theelepel kurkuma toe. Roerbak nu de courgette reepjes even kort beetgaar in de olie.
  • Serveer de pasta met de saus en garneer het geheel met wat parmezaanse kaas.
  • Eetsmakelijk!
https://gezondedutchies.nl/recepten/diner/courgette-pasta/