Raw Yoghurt Taart

Lekker fris en geen oven nodig!

Ingrediënten:

Voor de bodem
200 gr ongezouten noten
2 el kokosolie
2 el zusto of andere suikervervanger

Voor de vulling
300 ml Griekse yoghurt
5 blaadjes gelatine of vervangen door agar agar
2 el vruchtenpuree of vruchtenspread (zelf maken of potje van de kleine keuken)

Hoe maak je het:
De ingrediënten zijn geschikt voor een klein taartje of in een cake blik.
Leg in een cakeblik of kleine taartvorm een bakpapiertje. 
Maak de bodem van het taartje door de noten, zusto en kokosolie heel fijn te mixen in de keukenmachine. Dit is de bodem en verdeel je gelijkmatig in de cake/taart blik. Druk het goed aan! Zet meteen weg in de koelkast.

Meng de yoghurt met de vruchten puree in een kom.
Leg de gelatine te weken in koud water. Eventueel kun je in plaats van gelatine agar agar gebruiken.
Wanneer de gelatine zacht is kun je de blaadjes in een pannetje met een klein beetje gekookt water oplossen. 
Meng nu de gelatine, puree en yoghurt in de kom door elkaar. Pak de bodem uit de koelkast en voeg nu als tweede laag het yoghurt mengsel toe.
Laat het taartje minstens twee uur opstijven in de koelkast.