Raw Taart
26 januari 2019
: 30 min
: 60 min
: Gemiddeld
Ingrediënten
- Bodem:
- 150 gr dadels zonder pit
- 100 gr amandelen
- 1 el gesmolten kokosolie
- snufje zout
- Tweede er derde laag:
- 90 gr gesmolten kokosolie
- 1 el lucuma ( zoetmiddel of honing)
- sap van 1 limoen
- 200 gr gemengde noten
- 200 gr bosbessen
Instructies
- Stap 1 De bodem: Doe de dadels en de amandelen in de keukenmachine, giet de gesmolten kokosolie erbij en meng het geheel heel fijn!
- Stap 2 Doe het mengsel in een bakvorm bekleed met bakpapier en druk het mengsel goed aan (18 cm vorm).
- Stap 3 Zo maak je laag 2 & 3:
- Stap 4 Meng alle ingrediënten weer fijn in de mixer, behalve de bosbessen deze zet je apart!
- Stap 5 Goed gemengd?
- Stap 6 2/3 van het mengsel op de bodem verdelen en weer goed aandrukken.
- Stap 7 Het overgebleven mengsel van 1/3 voeg je samen met de bosbessen en mix je goed samen.
- Stap 8 Dit is laag 3 en deze doe je bovenop laag 2.
- Stap 9 Nu bewaar je de taart in de vriezer, na een ½ uur kun je de taart eten!