Raw Taart

Raw Taart

26 januari 2019
: 30 min
: 60 min
: Gemiddeld

Door:

Ingrediënten
  • Bodem:
  • 150 gr dadels zonder pit
  • 100 gr amandelen
  • 1 el gesmolten kokosolie
  • snufje zout
  • Tweede er derde laag:
  • 90 gr gesmolten kokosolie
  • 1 el lucuma ( zoetmiddel of honing)
  • sap van 1 limoen
  • 200 gr gemengde noten
  • 200 gr bosbessen
Instructies
  • Stap 1 De bodem: Doe de dadels en de amandelen in de keukenmachine, giet de gesmolten kokosolie erbij en meng het geheel heel fijn!
  • Stap 2 Doe het mengsel in een bakvorm bekleed met bakpapier en druk het mengsel goed aan (18 cm vorm).
  • Stap 3 Zo maak je laag 2 & 3:
  • Stap 4 Meng alle ingrediënten weer fijn in de mixer, behalve de bosbessen deze zet je apart!
  • Stap 5 Goed gemengd?
  • Stap 6 2/3 van het mengsel op de bodem verdelen en weer goed aandrukken.
  • Stap 7 Het overgebleven mengsel van 1/3 voeg je samen met de bosbessen en mix je goed samen.
  • Stap 8 Dit is laag 3 en deze doe je bovenop laag 2.
  • Stap 9 Nu bewaar je de taart in de vriezer, na een ½ uur kun je de taart eten!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *