Raw Perzik Taart

Raw Perzik Taart

26 januari 2019
: 30 min
: 60 min
: Makkelijk

Deze taart doe je in de vriezer maar let op; als je de taart wilt eten, snijd dan een stukje bevroren af en leg de rest weer terug. Het bevroren stukje even op temperatuur laten komen is wel het lekkerste.

Door:

Ingrediënten
  • Benodigdheden voor de bodem:
  • 200 gr gemengde ongezouten noten & cranberry mix
  • 1 tl karamel poeder
  • 1 el gesmolten kokosolie
  • Voor de gele laag:
  • 5 gelatine blaadjes (of voor vegan agar agar)
  • 3 grote perziken
Instructies
  • Stap 1 Meng de ingrediënten voor de bodem in je keukenmachine goed fijn!
  • Stap 2 Bekleed een bakvorm van 18 cm met bakpapier en stort het bodemmengsel hier in.
  • Stap 3 Druk de bodem goed aan met een lepel.
  • Stap 4 Zet de bakvorm in de koelkast.
  • Stap 5 Laat de gelatine blaadjes in koud water een aantal minuten weken.
  • Stap 6 Doe in de blender 3 perzikken en een beetje water, pureer dit fijn.
  • Stap 7 Doe nu de perzikmousse in een steelpannetje en warm langzaam op.
  • Stap 8 Knijp de gelatine blaadjes uit en voeg deze toe aan de warme perzik in het pannetje.
  • Stap 9 Haal de pan direct van het vuur en stort het mengsel van gelatine en perzik op de bodem.
  • Stap 10 Zet de taart in de vriezer, na 30 minuten is hij perfect. Het kan ook in de koelkast, maar dan duurt het minimaal 3 uur.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *