Hoera 2 jarig bestaan!

Jarig zijn is trakteren…

Twee jaar geleden gingen wij naar de kamer van koophandel met een droom, met een missie! Wij wilden laten zien aan heel Nederland hoe je gezond kunt leven door op positieve wijze met voeding bezig te zijn. Goed voor je lijf en mind te zorgen door gezond te eten en te sporten en onszelf als juist niet het perfecte plaatje neer te zetten, maar gewoon realistisch.

Vallen, opstaan en ontdekken

We hadden onze missie en onszelf als voorbeeld, maar gaandeweg is het altijd een zoektocht geweest hoe we ons zelf op de kaart moesten zetten tussen al die andere foodbloggers, fitgirls, personal trainers of ook maar een ieder die iets met voeding en of gezondheid een relatie had. Dit wilden we wel doen door dicht bij ons zelf te blijven en vanuit onze kracht en onze diversiteit.
Als je ons al een tijdje volgt dan zie je zelfs hoe we alleen al zijn gegroeid in de fotografie van onze gerechten. Lees je persoonlijke blogs van ons om je ook te laten zien wie wij echt zijn. Net als jij zijn wij mensen met ups & downs en moeten wij er ook aan blijven werken om een gezonde levensstijl vol te houden.

Twee jaar later

Zijn we enorm trots op waar we nu staan. We hebben namelijk een groep trouwe volgers, komen er elke dag nieuwe bij en mogen wij jullie allemaal inspireren! Maar hebben we ook met heel veel mooie bedrijven samen mogen werken, hebben we heel veel gave en spannende dingen mogen ondernemen waar we allemaal ontzettend dankbaar voor zijn. Het is voor ons keihard werken, want Gezonde Dutchies is iets waar we dagelijks heel veel energie en plezier in stoppen, dit doen we allemaal naast het parttime werken voor een heuse baas, onze gezinnen en alles wat er nog meer bij komt. Toch willen we dit voor geen goud missen en kun je ons met een gerust hart blijven volgen, want wij gaan nergens heen!

Winnen winnen winnen… want wij trakteren

Door de fijne samenwerkingen met mooie bedrijven hebben wij ook iets leuks voor jou. We mogen namelijk elke dag trakteren met mooie kado’s voor jullie. We trappen dit live op Instagram woensdagavond 13 maart af tijdens ons verjaardagsetentje in Hoorn. Volg ons dus vanaf 13 maart elke dag trouw want wie weet zit er een leuke winactie voor jou tussen.

Rest ons alleen nog het volgende: Super bedankt voor je support!
Liefs,
Denise & Mirella

Rate this post


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *