Green juice, het groene goud of toch niet?

We werden benaderd door Supergreens  of wij Green Juice wilden gebruiken. Nu zijn wij nooit zo van de poedertjes en middeltjes, maar deze poeder beloofde wel hele mooie dingen! Kortom we gingen over stag en aan de slag.

We ontvingen een Green Juice bruine pot, als je hem open doet komt er wel een aparte geur je tegemoet. Wij konden het lastig omschrijven, kritisch dachten wij nog, gaat dit wat worden?! Gaat dit wel smaken? Even waande ik mij in de groene spiriluna poeders, waar als ik het ruik en zeker drink het net zo snel weer naar buiten komt. Het zal toch niet ook zo’n poeder zijn? De eerste keer probeerde ik het door op te lossen in water, dat viel alles mee. Naast de kruidige smaak toch ook een wat zoete pepermunt fruitachtige smaak. 
De tweede keer ging de poeder door een smoothie,super slim! Je proeft en ruikt bijna niks. Vervolgens gingen we natuurlijk aan de slag met de andere mogelijkheden. Van pepernoten tot wafels, toetjes, cake, pudding en weer smoothies. Blijkt dat je deze poeder in bijna alles wel kunt verwerken. Juist dus door de milde smaak en geur.


Effecten

Wij kunnen best beamen dat we in een hele drukke periode van het jaar zitten! Naast werk, hobby, man en kinderen zijn er nog zoveel activiteiten om aan deel te nemen. We vergeten onszelf bijna. 

Hoe hou je je dan staande in deze periode? Dit doen we door goed te eten, drinken en sporten. We zijn beide vastberaden elke dag aan de poeder gegaan. Al snel vielen ons een aantal zaken op;

We hadden minder honger

We voelde ons energieker

Onze huid verbeterde zich als snel

Om elkaar niet te beïnvloeden hebben we eerst niks tegen elkaar gezegd, na een maandje testen kwam bij ons beide het hoge woord eruit. Zal dit dan wel echt werken? Bijzonder hoor, eigenlijk willen we ook niet meer zonder! Het makkelijke aan een poeder is dat je het toch even snel verwerkt door je dagelijkse eten of drinken. Snel door je smoothie, de jus d’orange of yoghurt. Het fijne is ook dat ze bij superfoods je digitaal enorm goed ondersteunen met tips en adviezen check bijvoorbeeld hun e-book eens. Een e-book met alle ins and outs over de zesentwintig ingrediënten die in green juice zitten en wat het voor je lichaam kan doen lees je hier: Ebook

Het leuke is dat we ons enthousiasme over het product met je mogen delen!! Het is December en wij geven graag leuke producten weg. Het is niet voor niets een feestmaand…

Win win win!

We geven in januari 10x een mooi green juice pakketje weg ter waarde van
€ 350,- euro totaal. Hoe, check dan even onze instagram account en story’s daar vertellen we je meer….

Even wat feitjes over de greenjuice poeder

“Moeder Natuur heeft het al uitgevonden, wij doen er alleen een zakje omheen”, zo luidt de slogan van Superfoodies, een superfoods merk voor iedereen die zich fit wil voelen en er gezond uit wil blijven zien. Behoor jij ook tot de vrouwen en mannen die gezond willen leven, biologische producten kopen en regelmatig sporten en/of bewegen? Dan zijn Superfoodies echt wat voor jou! Of je nu al lang een fanatieke superfoods-fan bent, of nog niet zo lang geleden kennis hebt gemaakt met superfoods maar nog niet zo goed weet wat je er allemaal mee kunt doen, Superfoodies maakt het je heel erg gemakkelijk. Superfoodies laat namelijk zien hoe gezond eten ook heel erg lekker kan zijn, met bijvoorbeeld kant en klare rawfood/superfood producten (zoals smoothie mixen en granola’s) en heerlijke recepten. Kortom, met Superfoodies wordt gezond eten leuk, lekker én gemakkelijk! 

Toepassing

Green Juice van Superfoodies heeft een heerlijke fruitsmaak en is zeer gemakkelijk te bereiden: je hoeft alleen maar wat poeder door een glas koud (bron)water te roeren en je groene sap is klaar! Lekker voor bij het ontbijt of voor of na het sporten. 

Verwerkt in smoothies!

Hoeveelheid en dosering

Roer dagelijks 1 theelepel (5 gram) Green Juice door een glas water of je favoriete smoothie of sap. Eén pot Green Juice van Superfoodies bevat 150 of 500 gram, dus je kunt er tot wel 100 dranken mee bereiden, afhankelijk van hoeveel je per keer gebruikt. Koel en droog bewaren in een goed afgesloten verpakking of voorraadbus.

Eenmaal geopend dient het product binnen 2 maanden geconsumeerd te worden.

Weetjes

Green Juice van Superfoodies bevat maar liefst 26 verschillende ingrediënten!

Tarwegraspoeder, gerstegraspoeder, alfalfabladpoeder, rijsteiwitpoeder, Pau D’Arco-schorspoeder, rozenbottelpoeder, lucuma poeder, pepermuntbladpoeder, citroengraspoeder, heermoespoeder, bosbesbladpoeder, moringapoeder, ashwagandapoeder, kweekpoeder, gevriesdroogde passievruchtpoeder, moerasspireapoeder, paardenbloembladpoeder, matcha poeder, chlorellapoeder, spirulinapoeder, msm-poeder, kelppoeder, camu camu poeder, steviapoeder, probioticaculturen – Lactobacillus acidophilus & Bifidobacterium Bifidum

Rate this post


3 thoughts on “Green juice, het groene goud of toch niet?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.