Kookboek

Cover kookboek
Bestel jouw exemplaar in de webshop!

Gezond simpel en snel koken met het Gezonde Dutchies kookboek

Lekker en gezond eten hoeft niet moeilijk en duur te zijn. Je hoeft niet veel ingrediënten te gebruiken in gerechten en ook niet langs elke speciaalzaak. Onbewerkte natuurlijke voeding en dagelijks bewegen. Eigenlijk weten we best wat gezond en goed voor ons is. Toch lijkt dit niet voor iedereen te lukken. Gezonde Dutchies zet zich in voor een gezonde levensstijl van jong tot oud! We willen toch allemaal makkelijk en snel wat lekkers op tafel zetten.

Hoe? 

Dat gezond eten voor iedereen mogelijk is, laten wij graag zien op onze social media kanalen en in ons nieuwste kookboek. Een kookboek met een heel speciale inhoud. Allereerst de traditioneel geschreven recepten, maar als extra ondersteuning het recept uitgewerkt in cartoons.

Cartoons? Ja! Wij maken koken graag simpel, visueel en voor alle doelgroepen begrijpbaar.

In dit boek zijn de tekeningen extra leuk. Deze stimuleren om samen met kinderen te koken,
te bakken en te proeven. Door met eten te experimenteren leren kinderen texturen en smaken kennen. Ook leren zij zo al op jonge leeftijd dat gezond eten lekker is.
Samen gezond, simpel en snel koken is het motto!

Het boek is geschreven door Denise en Mirella, ervaringsdeskundigen op het gebied van afvallen, sport, voeding en gezonde levensstijl. Op www.gezondedutchies.nl kun je meer informatie lezen.

Zie een preview van het boek en bestel nu het kookboek in de webshop voor  €12,50.

Je kunt ook het ebook bestellen voor € 10,00,-