Snelle Gezonde Start € 17,50

Ben je nieuwsgierig naar een gezonde levensstijl, maar weet je niet zo goed wat dit nu precies is? Toch wil je kijken of het bij je past en wat kilo’s kwijt raken?

Kies dan voor de ‘Snelle start, ja ik wil kilo’s kwijt!’. Voor slechts eenmalig €17.50

snelle gezonde start

Wat krijg je van ons?

Basis informatie over hoe Gezonde Dutchies kijkt naar een gezonde levensstijl met tips voor jou om dit toe te kunnen passen.

1 lege weekplanner. Deze vul je een week voor je zelf in om inzicht te krijgen in je eigen voedingspatroon als je gaat starten met het aanpassen van je voedingspatroon.
Dit helpt je inzien waar je bedreigingen én kansen zitten.
Daarnaast gebruik je hem om voor de komende weken je eigen voedingsplanner te maken conform de nieuwe voedingspatroon.

1 voorbeeld weekmenu. Voor de man of vrouw, zodat je aan de slag kan of deze wijze bij je past. Tevens kun je deze naast je eigen weekmenu leggen, om te zien waar je veranderingen in aan moet gaan brengen. Dat helpt je bij het maken van bewust gezonde keuzes in je voedingspatroon.

1 boodschappenlijst. Met verantwoorde keuzes van voedingsmiddelen. Dit is de basis!
Laat je niet verleiden in de supermarkt, houd vast aan deze lijst.

1 sport schema. Dit is een sportschema met oefeningen die je in en om het huis kunt doen. Opgebouwd uit een cardio, kracht en cooldown blok.

Hiermee kun je een maand lang (of langer) variëren en helpt dit je als start bij het vasthouden van een gezonde levensstijl en afvallen en-of op gewicht blijven.

beste pakket