Gezonde Start voor het Gezin € 17.50

Vind jij het lastig om een gezonde levensstijl aan te pakken voor het hele gezin? Je weet niet waar je moet beginnen en waar je goed aan doet?

 ‘Gezonde Start voor het Gezin’ helpt je bij het leggen van een goede basis. Voor slechts eenmalig €17.50!

Gezonde Start Gezin

Wat krijg je van ons?

Basis informatie over hoe Gezonde Dutchies kijkt naar een gezonde levensstijl met tips om dit binnen je gezin toe te kunnen passen.

1 lege weekplanner. Deze vul je een week voor je gezin in om inzicht te krijgen in de huidige voedingspatronen voordat je gaat starten.
Dit helpt je inzien waar je bedreigingen én kansen zitten.
Daarnaast gebruik je hem om voor de komende weken om nieuwe voedingsplanners te maken conform de nieuwe voedingspatroon.

1 voorbeeld weekmenu. Voor het hele gezin, zodat je aan de slag kan. Tevens kun je deze naast je huidige weekmenu leggen om te zien waar je veranderingen in aan moet gaan brengen. Dat helpt je bij het maken van bewust gezonde keuzes.

1 boodschappenlijst. Met verantwoorde keuzes van voedingsmiddelen. Dit is de basis!
Laat je niet verleiden in de supermarkt, houd vast aan deze lijst.

1 sport schema. Dit is een sportschema voor het hele gezin met oefeningen die je in en om het huis kunt doen. Opgebouwd uit een cardio, kracht en cooldown blok.

Hiermee kun je een maand lang (of langer) variëren en helpt dit je als start bij het vasthouden van een gezonde levensstijl en afvallen en-of op gewicht blijven.

beste pakket