Gezond & Fit Programma € 225,-

Wil jij echt je levensstijl veranderen dan pakken we dit samen met jouw aan!

Er zijn veel diëten, maar diëten is eigenlijk iets tijdelijks en zorgt voor een jo-jo effect. Je overgewicht is ontstaan door eetpatronen en eetgewoonten.
Je kan dit veranderen, maar dan moet je het willen! Onder onze begeleiding ga je lekker, gevarieerd en gezond eten. Daarnaast is beweging een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl. Dat betekend niet dat we je gaan uithongeren, vaak mag je zelfs meer  eten.

Gezonde voeding, meten, wegen en bewegen. €225.- voor een traject van (3 maanden)yoga gezond leven

Inbegrepen:
Uitgebreide intake in Zwaag, Assendelft of bij jou thuis. We hebben na het ontvangen van je intake formulier een afspraak voor een intakegesprek. Dit gaat ons helpen een compleet beeld van je te krijgen. Dit gesprek duurt een half uur. Dit kan ook bij jou thuis, echter rekenen we dan wel reiskosten door.

Voortgangsconsult van 20 minuten. Zodra we je gegevens hebben verwerkt, moeten wij gaan rekenen en schrijven. Je krijgt een persoonlijk weekmenu en sportschema. Dit sturen we je per mail op en zullen we telefonisch de documenten met je doorspreken zodat je echt kan gaan starten!

Kort consult om de 2 weken een van 10 minuten. Om je goed op weg te houden bieden we je een tweewekelijks kort consult. Hierin kun je eventuele vragen stellen en zullen we ook veel aan jouw vragen met betrekking tot je voortgang. Wellicht zijn er aanpassingen nodig in het programma. Die gaan wij dan na het consult verwerken. Daar ontvang je binnen 2 werkdagen dan weer bericht van.

Eind consult na 12 weken  en eind meting. Altijd even een spannend moment. Is het je gelukt? Zijn jouw doelen behaald? Je krijgt nog tips van ons hoe je zelf nog verder door kan pakken. Want dit is je nieuwe levensstijl en die dien je vast te kunnen houden.

Voor en na foto. Om het visueel te maken, hebben we voor jou een voor foto en een nafoto. Dan pas zie je goed je vooruitgang! En het zit hem vaak meer dan alleen in je gewicht.

4 op maat gemaakte week menu’s. Je krijgt gedurende de periode van drie maanden vier verschillende weekmenu’s. Dit is nodig omdat je situatie gedurende het programma veranderd en om je doelen te kunnen bereiken, dit ook bij moeten kunnen stellen.

Basis boodschappenlijst. De supermarkt zit vol verleidingen, we helpen je met deze boodschappenlijst de juiste keuzes te maken. Zo haal je in de basis in huis wat goed voor je is en wat je doorgaand kunt eten!

Sport plan. Een gezonde levensstijl kan niet zonder beweging. Je kent het advies van 30 minuten bewegen per dag. Daar is het sportschema ook op ingericht. Het is te doen naast je huidige sport en voor de niet sporter goed om mee te beginnen. Vind je het lastig, dan kun je extra een personal training aanvragen, € 25,- per half uur exclusief reiskosten. Dit zal zeker voor een niet sporter fijn zijn aangezien er dan tijd is om de technieken van de oefeningen uit te leggen. Dit voorkomt blessureleed.

Je persoonlijke coach via de WhatsApp Je kunt je coach 1 keer per week via de what’s app benaderen met vragen, of als je even extra coaching nodig hebt.

Goodybag met Gezonde Dutchies producten ter waarde van €15.-. Gezonde Dutchies hebben een webshop met producten die jou ondersteunen in een gezond voedingspatroon. Om je kennis te laten maken met deze producten en je op weg te helpen, krijg je van ons bij de intake een goodie bag!

10% korting in de webshop. Gedurende de drie maanden waarin je het Gezond & Fit programma volgt krijg je met je persoonlijke kortingscode 10 % korting in de webshop van www.gezondedutchies.nl.

Hoe werken wij binnen het gezond & fit programma:
U vult het anamnese formulier correct en naar waarheid in. Deze stuurt u binnen een week terug aan info@gezondedutchies.nl

U krijgt een behandelaar toegewezen en er volgt een Intakegesprek
De volgende punten bespreken we met u in ongeveer een ½ uur.

 • korte en bondige indicatie van de hoofdklacht(en)
 • wenselijk te bereiken doel met het gezond & fit programma
 • andere zaken die van belang zijn vanuit de anamneseWe installeren samen de app myfitnesspal, in deze app gaat u bijhouden hoe u eet en beweegt. https://www.myfitnesspal.nl/ hierbij geven wij u kort uitleg, dit zal vooral een kwestie van doen zijn.Gezonde Dutchies slaan aan het rekenen op uw persoonlijke situatie.
  Berekening BMR (basaal metabolisme) en energiebehoefte.U ontvangt van ons een eetschema welke leidraad is voor uw begeleiding. Daarnaast 4 weekmenu’s afgestemd op uw startsituatie en voortgang. De kunst is om dagelijks te variëren en dit in te vullen op de app. U krijgt ook een sportschema voor de eerste vier weken.

  U krijgt 8 keer een kort consult. Hier stellen we het eetschema bij als dit nodig blijkt te zijn. Deze momenten registreren wij in uw persoonlijke dossier.

 • Meetgegevens per consult
 • Kort gespreksverslag
 • Resultaat en acties na afloop van het gesprek

 

 • Eindgesprek vindt plaats en u krijgt een evaluatieformulier.beste pakket