Zijn diepvriesmaaltijden wel gezond?


We hebben allemaal wel eens weinig tijd of geen zin om te koken, maar toch willen we vaak wel graag gezond eten. De diepvriesmaaltijden van Plant B worden bevroren bij je thuisbezorgd, doe je in de vriezer en haal je er weer uit als je geen zin of tijd hebt om te koken. Makkelijk dus en gezond!


Waarom gezond?

Je zal misschien wel denken, hoe kunnen diepvriesmaaltijden gezond zijn? Omdat frozen het nieuwe vers is. De diepvriesmaaltijden worden vers bereid door de chefs van Plant B en worden direct na bereiding middels schok vriestechnologie ingevroren tot -25┬░C. Het invriezen van de maaltijden stopt de tijd, wat positieve gevolgen heeft voor het behoud van de vitamines en mineralen in de ingredi├źnten. Eigenlijk zijn de diepvriesmaaltijden verser dan vers! 


Maar er is meer!

Niet alleen zijn deze kant-en-klare diepvriesmaaltijden van Plant B gezond omdat ze vers zijn, alle maaltijden zijn daarnaast ook plantaardig en gebalanceerd samengesteld door chefs. Daarnaast worden er bij Plant B voornamelijk gebruik gemaakt van whole ingredients, zoals volkorenpasta. Elke maaltijd bevat dan ook minimaal 200 gram groente. Zo heb jij je dagelijkse vitaminen weer binnen!


Kortom, diepvriesmaaltijden kunnen wel degelijk gezond zijn. De diepvriesmaaltijden van Plant B hebben in ieder geval de volgende voordelen:

  • De diepvriesmaaltijden zijn vers
  • De diepvriesmaaltijden zijn plantaardig
  • De diepvriesmaaltijden bevatten minimaal 200 gram groente
  • De diepvriesmaaltijden bevatten voornamelijk whole ingredients

Wil jij ook een keer het gemak en voordeel ervaren van de gezonde diepvriesmaaltijden van Plant B? Met de kortingscode GEZONDE_DUTCHIES_15 kan je met 15% korting de gezonde diepvriesmaaltijden bij je thuis laten bezorgen en jezelf verwennen!


PlantB
Rate this post