Choco Speculaascake

This recipe has no ratings just yet.

Choco Speculaascake

22 oktober 2019
: 15 min
: 30 min
: 40 min
: Makkelijk

Door:

Ingrediënten
  • 100 gr amandelmeel
  • 50 gr speltmeel
  • 25 gr boekweitmeel
  • 25 gr zusto of kies voor 4-6 el honing
  • 3 grote eieren (of 4 middelgrote)
  • 3 el cacaopoeder
  • 1,5 tl bakpoeder
  • 1 el speculaaskruiden
  • 3 el kokosolie (gesmolten)
  • 1-2 el hazelnootstukjes (kan zelf noten hakken)
  • snuf zout
  • Is het beslag wat droog? Doe er dan wat (amandel)melk doorheen mixen, steeds beetje bij beetje tot het beslag wat smeuïg wordt.
Instructies
  • Stap 1 Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Stap 2 Meng in een kom het amandelmeel, speltmeel, cacaopoeder, zusto, speculaaskruiden, bakpoeder en zout.
  • Stap 3 Meng in een andere kom de eieren en kokosolie.
  • Stap 4 Meng de inhoud van de kommen samen tot een beslag. Roer met een spatel de hazelnootstukjes erdoor.
  • Stap 5 Bekleed een bakblik met keukenpapier en giet het beslag hierin.
  • Stap 6 Bak de cake in ongeveer 25/30 minuten gaar.
  • Stap 7 De cake hoort van binnen nog een beetje smeuïg te zijn, dus bak de cake niet de droog.

Gerelateerde Posts

Gezonde Dutchies Magazine

Gezonde Dutchies Magazine

Hey Dutchie! We hebben weer iets nieuws voor jou. Het Gezonde Dutchies Magazine en deze is helemaal gratis! In het magazine staan lekkere nieuwe recepten. Ook hebben we verhalen verzameld van échte mensen zoals jij en ook zij hebben hun favoriete recept gegeven om met […]



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *