Choco Speculaascake

Choco Speculaascake

22 oktober 2019
: 15 min
: 30 min
: 40 min
: Makkelijk

Door:

Ingrediënten
  • 100 gr amandelmeel
  • 50 gr speltmeel
  • 25 gr boekweitmeel
  • 25 gr zusto of kies voor 4-6 el honing
  • 3 grote eieren (of 4 middelgrote)
  • 3 el cacaopoeder
  • 1,5 tl bakpoeder
  • 1 el speculaaskruiden
  • 3 el kokosolie (gesmolten)
  • 1-2 el hazelnootstukjes (kan zelf noten hakken)
  • snuf zout
  • Is het beslag wat droog? Doe er dan wat (amandel)melk doorheen mixen, steeds beetje bij beetje tot het beslag wat smeuïg wordt.
Instructies
  • Stap 1 Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Stap 2 Meng in een kom het amandelmeel, speltmeel, cacaopoeder, zusto, speculaaskruiden, bakpoeder en zout.
  • Stap 3 Meng in een andere kom de eieren en kokosolie.
  • Stap 4 Meng de inhoud van de kommen samen tot een beslag. Roer met een spatel de hazelnootstukjes erdoor.
  • Stap 5 Bekleed een bakblik met keukenpapier en giet het beslag hierin.
  • Stap 6 Bak de cake in ongeveer 25/30 minuten gaar.
  • Stap 7 De cake hoort van binnen nog een beetje smeuïg te zijn, dus bak de cake niet de droog.

Gerelateerde Posts

De slowjuicer van Byzoo uitproberen!

De slowjuicer van Byzoo uitproberen!

De slowjuicer, is dat nou wat? Manlief hoor ik denken, weer een apparaat in de keuken! Je mensen als ik alles zou uitstallen aan keuken apparatuur is mijn keuken echt te klein. Dus ben ik naarstig opzoek naar een grotere keuken, groter huis of moet […]

Tripjes naar de supermarkt

Tripjes naar de supermarkt

Supermarkt stress Je kent het wel, huilende kinderen, rijen waar er echt meer dan vier wachtenden zijn, lege schappen en geen parkeerplek. Oh wat een hekel kan ik hebben aan die wekelijkse klus het tripje naar de supermarkt! Aan de andere kant ben ik helemaal […]



Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *