Buikje in en Smile!

Tamelijk perfectionistisch!

Selfies, posts, apps, bewerken, filters, allemaal hebben ze te maken met de wereld van instagrammers.
En als “echte” mensen moeten we steeds nog wel een beetje wennen aan onze lokale bekendheid.
Afgelopen week hadden heel veel leuke dingen, waar we je zeker meer over gaan vertellen!
Zo werden we gevraagd voor een interview en fotoshoot in SmaakvolNH, super leuk om te doen dus daar hoefden we niet lang over na te denken. Tot de week is aangebroken, waarin het dan zover is. Denise en ik zijn tamelijk perfectionistisch en schromen niet om elkaar af te maken, ik bedoel natuurlijk elkaar vriendelijk feedback te geven:-)
De recepten moeten perfect zijn, de styling moet net zo goed en dan moeten we er ook zelf nog een beetje leuk op staan. Dat zorgt altijd voor een gezellig dynamisch proces tussen ons. We zijn echt wel een goed duo daar in, twee verschillende dames met dezelfde passie. Soms helemaal op één lijn en juist soms ook tegendraads om elkaar scherp te houden!

denise en mirella

Interview

Tijdens het interview zitten wij inmiddels op onze praatstoel, na een jaar weten we heel goed waar we voor staan. We willen een boodschap overbrengen en gebruiken graag het platvorm wat ons geboden wordt. Daarnaast gingen we dit keer een stukje terug in de tijd, want hoe is die passie eigenlijk ontstaan? Waarom zijn we omgeslagen naar het koken zonder zakjes en pakjes?
En het afvallen, was dat moeilijk, is het stabiel en wat brengt het ons, deze levensstijl? Leuk om daar samen over te praten en daar een mooi verhaal over de publiceren.

Uiteraard willen we ook graag laten zien, dat gezond koken niet moeilijk is! We maakten twee recepten welke stap voor stap werden gefotografeerd. Daar staat dan een fotograaf op je vingers te kijken! Dan is de vraag of alles meteen lukt. Het laatste is het decoreren en dan komen de verschillende inzichten toch echt naar boven, wij dachten beide even anders over de styling. Dus één gerecht kreeg twee verschillende looks, welke zou de beste zijn?! Laten we daar eens een wedstrijdje van maken!
Na de presentatie van de gerechten mochten wij nog even poseren met ons favoriete keukengerei, nou even die overdreven vrolijke smile op, rechtop staan, buikje in en schieten maar! Die foto moest dus een paar keer over, want wij beide hadden wel iets op te merken, hoezo doe maar gewoon. Als je jezelf op foto’s terug ziet dan heb je er altijd wel iets op aan te merken. Inmiddels zijn wij wel gewend geraakt aan de foto’s en de selfies, maar perfectionistisch of beter gezegd, kritisch dat blijven we toch wel een beetje.recept met biet

Het was weer een hele gezellige ochtend en we zijn super nieuwsgierig naar de foto’s en het uiteindelijke stuk, we delen deze uiteraard met je. Maar ben je vast nieuwsgierig naar SmaakvolNH check dan even hun website!

Liefs,

Mirella en Denise

Rate this post


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *