pastedGraphic.png


Anti- Age routine: makkelijk en zeer effectief !! 


Fit zijn, stralen, er goed uit zien; wie wil dat nou niet? We geven er met elkaar zelfs ontzettend veel geld aan uit.


Dat mag natuurlijk, maar het hoeft niet. Hier de ultieme anti-age routine die je huid laat stralen, waardoor je er jonger uit ziet én je de vitale look behoud!


3 simpele stappen 

  1. Hydrateer! Drink voldoende water, we boffen dat het in Nederland gewoon uit de kraan komt. Je kan er natuurlijk nog wat munt of citroen aan toevoegen voor de smaak, of gewoon omdat het er zo feestelijk uit ziet.
  2. Verzorg je huid met arganolie. Start je dag goed en breng een kleine hoeveelheid aan op je beide handen en breng de olie in een wrijvende beweging aan op je gezicht. Ook onder en boven je ogen en vergeet je neus niet. Het voelt zijdezacht en trekt snel in. Daarover kan je als je wilt je make up aanbrengen. 
  3. Slaap! Slaap is het fundament voor alles wat we doen en is essentieel om je goed te voelen maar dus ook om er goed uit te zien. Zorg dus dat jij voldoende slaapt. Wist je dat slaap nóg belangrijker is dan gezonde voeding?! En veel makkelijker ☺ Wonderlijk toch?!


Waarom is arganolie het krachtigste anti-age product dat je kan vinden? 


Onder andere dankzij het zeer hoge vitamine E gehalte dat helpt de celstructuur van je huid te regenereren. Niet voor niets zit er arganolie in alle dure anti-aging producten verwerkt. Maar dat wil je dan toch liever puur gebruiken? Meer effect voor minder geld.

Arganolie is behalve aan vitamine E ook rijk aan mineralen en onverzadigde vetzuren, waaronder Omega 3 en 6. Het is verzorgend, maakt je huid soepel, is vocht inbrengend en versterkt de afweerfuncties van de huid. Arganolie is ook te gebruiken voor je haren en voor sterke glanzende nagels. 

Start vandaag met de beste verzorging voor je huid! Bestel jouw 100% pure arganolie op www.annapure.nl; echt een must have om er stralend en gezond uit te zien! 

Anna Pure biedt een betaalbare verzorgingslijn van hoge kwaliteit. Alle poducten zijn 100% puur natuur: wat de natuur biedt, geeft Anna Pure door – in een luxe cadeauverpakking die door de brievenbus past. Anna Pure arganolie heeft internationale kwaliteitskeurmerken, waaronder Fair for Life en EcoCert


argan

Argan olie

De olie de je standaard in je beauty assortiment wilt hebben!

Rate this post